// // // //

9900 rsd obuka za nokte: akril + pocetni nail art + poklon paket (lampa, cetkica, turpija)

  • Vrednost:19.000
  • Popust:48%
  • UÅ¡teda:9.100
  • Kupljenih: 5
HitCena na Google Play prodavnici

Preuzmite Hit Cena android aplikaciju i uživajte u najboljim popustima po hit ceni u Beogradu i Novom Sadu. Za kupovinu preko aplikacije, ocekuju Vas dodatni popusti

Preuzmite aplikaciju klikom na logo Google Play prodavnice ili klikom ovde.

NAPOMENE:

·         Jedan kupon važi za obuku akrilnog oslikavanja noktiju i pocetni nail art + poklon paket ( lampa + cetkica + turpija).

·         Trajanje kursa 5 dana po 2 sata.    

·         Svim polaznicima koji pokažu zadovoljavajuće veštine izdaje se sertifikat.  

·         Jedan kupon važi za jedan kurs.    Jedna osoba moze kupiti vise vaucera za sebe ili na poklon.    Obavezno zakazivanje     

·         Radno vreme salona: ponedeljak od 09-16h, utorak-sub 08-20h nedelja od 08-16h     

·         Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo Vas da ga otkažete blagovremeno, i zakažete novi, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim.

 • Nakon evidentirane uplate, kuponi se šalje na email
 • Placeni kuponi su dostupni za štampu sa Vašeg profila, i nalaze se u delu MOJI KUPONI
 • Ako ste uplatu izvršili opštom uplatnicom ili e-bankingom od ponedeljka do cetvrtka, kupon ce biti odobren u naredna 24h
 • Ako ste uplatu izvršili u petak, subotu ili nedelju, kupon ce biti odobren u ponedeljak
 • Svi podaci o partneru se nalaze na kuponu
 • Kupon važi do: 20.11.2021.
 • Nakon isteka roka, kupon nije moguce iskoristiti
EXPRESS KUPON

Svim svojim klijentima omogucavamo hitno dobijanje kupona u toku istog dana i subotom. Nakon rezervaciji kupona dobicete detaljno uputstvo.

9900 rsd obuka za nokte: akril + pocetni nail art + poklon paket (lampa, cetkica, turpija)

9900 rsd obuka za nokte: akril + pocetni nail art + poklon paket (lampa, cetkica, turpija)

Sve žene vole uredne nokte, i naravno, zanimljive lakove i šare! Neke od nas biraju kratke nokte i uredan manikir sa bezbojnim lakom, a neke vole mačije kandžice koje boje desetinama boja, ukrašavaju šljokicama i perlama. Iscrtavanja noktiju, bilo da se radi french manikir ili mala remek dela u nail art-u, uvek ostaju primećena i zapažena od strane drugih žena. Vreme je da naučite male cake velikih majstora i postanete umetnik za svoje, ali i tuđe noktiće. Svaka od nas, voli da šara, zar ne?!

Današnja ponuda obuhvata obuku akrilnog oslikavanja noktiju i pocetni nail art + poklon paket ( lampa + cetkica + turpija).

Zahvaljujući ovim tehnikama, nokte mnogih dama krase prelepe šare, cirkoni, crteži, pečati, motivi ili pak, cvetovi raznih nijansi i boja. Ovoga puta imate priliku da uz pomoć najrazličitijih tehnika i edukovanog mentora budete deo fantastičnog tima salona lepote Astradas koji će podstaći Vašu kreativnost i napraviti od Vas prave umetnike.

Obuka traje 5 dana po 2 sata.

Na kraju obuke vrši se provera savladanih veština i usvojenih teorijskih znanja kroz rad na modelu i usmeno izlaganje.

Svim polaznicima koji pokažu zadovoljavajuće veštine izdaje se sertifikat.

Obuka za akrilnog oslikavanja noktiju i pocetni nail art  se ostvaruje u salonu,  potreban materijal, pribor i preparate obezbeđuje salon.

Poklon se dobija na kraju kursa.

Još ne koristite našu android aplikaciju? Preuzmite Hit Cena i uživajte u najboljim popustima po hit ceni u Beogradu i Novom Sadu. Za kupovinu preko aplikacije, ocekuju Vas dodatni popusti