// // // //

MEZOTERAPIJA IGLICAMA PROTIV TAMNIH PODOCNJAKA -MEZOTERAPIJSKIM KOKTELIMA ZA IZBELJIVANJE po HITceni 3500 din

  • Vrednost:8.000
  • Popust:56%
  • UÅ¡teda:4.500
  • Kupljenih: 4
HitCena na Google Play prodavnici

Preuzmite Hit Cena android aplikaciju i uživajte u najboljim popustima po hit ceni u Beogradu i Novom Sadu. Za kupovinu preko aplikacije, ocekuju Vas dodatni popusti

Preuzmite aplikaciju klikom na logo Google Play prodavnice ili klikom ovde.

NAPOMENE:
 • Nakon evidentirane uplate, kuponi se šalje na email
 • Placeni kuponi su dostupni za štampu sa Vašeg profila, i nalaze se u delu MOJI KUPONI
 • Ako ste uplatu izvršili opštom uplatnicom ili e-bankingom od ponedeljka do cetvrtka, kupon ce biti odobren u naredna 24h
 • Ako ste uplatu izvršili u petak, subotu ili nedelju, kupon ce biti odobren u ponedeljak
 • Svi podaci o partneru se nalaze na kuponu
 • Kupon važi do: 20.10.2021.
 • Nakon isteka roka, kupon nije moguce iskoristiti
EXPRESS KUPON

Svim svojim klijentima omogucavamo hitno dobijanje kupona u toku istog dana i subotom. Nakon rezervaciji kupona dobicete detaljno uputstvo.

MEZOTERAPIJA IGLICAMA PROTIV TAMNIH PODOCNJAKA -MEZOTERAPIJSKIM KOKTELIMA ZA IZBELJIVANJE po HITceni 3500 din

MEZOTERAPIJA IGLICAMA PROTIV TAMNIH PODOCNJAKA -MEZOTERAPIJSKIM KOKTELIMA ZA IZBELJIVANJE po HITceni 3500 din

-ublazava vidljive znakove tamnih kolutova

-uklanja nakupljanje tečnosti i masnoće

-ublažava bore ispod očiju izazvane dehidratacijom

-okrepljuje kožu oko očiju

-blokira slobodne radikale

-ojačava krvne sudove i mikrocirkulaciju

-hidrira kožu

 Za tretiranje tamnih podočnjaka idealnim se pokazao mezoterapijski tretman kojim se nežnim ubodima u regiju podočnjaka ubacuju preparati za izbeljivanje i zatezanje kože. Tretman se često kombinuje sa filerima koji poseduju veću koncentraciju hijalurona. Tretman traje 20 minuta, potrebno je od jedan do četiri tretmana kako bi se problem rešio u potpunosti, ali za tretiranje dugotrajnijih podočnjaka terapija može da traje i do šest meseci Mezoterapijski kokteli pripremaju za svakog pacijenta ponaosob, u zavisnosti od vrste i izgleda regije oko očiju.

Hijaluronska kiselina veže molekule vode te se kožа hidrirа, postаje jedrijа i svežа, što je osnovа prаvilne nege kože. Ostаle supstаnce kаo što je peptidi, serumi za duboku hidrataciju, vitamin C, fitokolagen, serumi za smirenje iritirane i osetljive kože, serumi za jačanje zidova kapilara, serumi za izbeljivanje svih vrsta hiperpigmentacija, doprinose zаtezаnju, stimulišu stvаrаnje novog kolаgenа u koži, а neke koriguju mimične bore prirodnim mаterijаmа.

Uzroci tamnih kolutova ispod očiju

Naše životne navike često uzrokuju pojavu tamnih kolutova oko očiju: noćni provod, jedna čaša vina više ili cigarete imaju za posledicu nedostatak kiseonika u krvi.

Ako vam je ishrana neuravnotežena, često ćete patiti od nedostatka vitamina i minerala: ako organizmu nedostaje vitamin C, gvožđe i cink, prvi simptomi mogu biti tamni kolutovi ispod očiju.

Da li patite od polenske alergije i često trljate oči? Trljanje iritira osetljivu kožu oko očiju što može da poveća podočnjake.

Kada provodite puno vremena pred računarom, naprežete oči, što takođe može da bude jedan od uzroka tamnih kolutova.

U osnovi su uzroci psihološke prirode? Stres na poslu, briga o ispitima ili anksioznost mogu uticati na pojavu tamnih podočnjaka.

Još ne koristite našu android aplikaciju? Preuzmite Hit Cena i uživajte u najboljim popustima po hit ceni u Beogradu i Novom Sadu. Za kupovinu preko aplikacije, ocekuju Vas dodatni popusti