Instant tretman za uklanjanje podočnjaka matičnim ćelijama po HITceni 2000 rsd


Ponuda je istekla
  • Vrednost:8.000
  • Popust:75%
  • UÅ¡teda:6.000
  • Kupljenih:
   4 Ponuda je istekla!
 • HitCena na Google Play prodavnici

  Preuzmite Hit Cena android aplikaciju i uživajte u najboljim popustima po hit ceni u Beogradu i Novom Sadu. Za kupovinu preko aplikacije, ocekuju Vas dodatni popusti

  Preuzmite aplikaciju klikom na logo Google Play prodavnice ili klikom ovde.

  NAPOMENE:
  • Nakon evidentirane uplate, kuponi se šalje na email
  • Placeni kuponi su dostupni za štampu sa Vašeg profila, i nalaze se u delu MOJI KUPONI
  • Ako ste uplatu izvršili opštom uplatnicom ili e-bankingom od ponedeljka do cetvrtka, kupon ce biti odobren u naredna 24h
  • Ako ste uplatu izvršili u petak, subotu ili nedelju, kupon ce biti odobren u ponedeljak
  • Svi podaci o partneru se nalaze na kuponu
  • Kupon važi do: 29.07.2020.
  • Nakon isteka roka, kupon nije moguce iskoristiti
  EXPRESS KUPON

  Svim svojim klijentima omogucavamo hitno dobijanje kupona u toku istog dana i subotom. Nakon rezervaciji kupona dobicete detaljno uputstvo.

Instant tretman za uklanjanje podočnjaka matičnim ćelijama po HITceni 2000 rsd

Instant tretman za uklanjanje podočnjaka matičnim ćelijama po HITceni 2000 rsd

PONUDA UKLJUCUJE

Nanošenje posebnih preparata sa matičnim ćelijama i lifting masaža lica

Instant tretman za podočnjake

Uklanjanje podočnjaka matičnim ćelijama

Preparati sa matičnim ćelijama

Lifting masaža lica

Instant tretman za uklanjanje podočnjaka matičnim ćelijama! Tretman ukljucuje nanošenje posebnih preparata sa matičnim ćelijama koji imaju efekat uklanjanja podočnjaka momentalno nakon samo par minuta i lifting masaža lica.

 

Instant tretman je moćan tretman protiv bora koji radi brzo i efektno  na smanjivanju vidljivih znakova starenja, oživljava kožu i smanjuje pojavu sitnih linija i bora. Savršen dan počinje sa savršenom kožom. Posebno razvijena  naša formula je lagana i sadrži kompleks minerala koji ujednačava tonus  kože.Preparat odmah ulazi u kožu i smanjuje pojavu bora i otoka, deluje na područja koja su izgubila elastičnost, zateze kožu koja je opustena,bez sjaja i volumena. Korisnici odmah uočavaju  pozitivne rezultate, već u nekoliko sekundi.

Tretman koji nudimo" brise "podocnjake  za par minuta , nestaju kao da ih nikada niste imali i izgledate sveze i odmorno.U svetu se odavno ovaj tretman koristi pre odlaska na bitne dogadjaje,proslave,svecanosti,gde treba da izgledate savrseno za par minuta.

Lifting masaža lica uklanja stres i traume zatvorene duboko u mišićima i tkivu lica, glave i vrata. Tretman deluje na boju i zatezanje kože i potkožnih mišića, poboljšavajući elastičnost kože i gipkost. 

Ako ne spavate dobro, ako ste umorni, jedan od prvih pokazatelja su otekline, viseće kesice i tamni kolutovi u zoni oka. Kako koža stari, podočnjaci će, ako ste im skloni, postati sve izraženiji. Usporena drenaža i cirkulacija pospešuju pojavu podočnjaka. Posebno se često podočnjaci javljaju kod atopičnih osoba, odnosno osoba sklonih alergijama. Kompletna detoksikacija organizma može dosta da pomogne kod naduvenosti i kesica, ali su spoljni tretmani primenjeni lokalno ipak efikasni. Ponekad pomaže povratak zdravijem načinu života i ishrane, poput dobrog sna ili hrane koja pomaže detoksikaciju organizma. Preparati najčešće sadrže biljne ekstrakte koji pomažu drenažu i pročišćavanje zone oka ali samo kod nas mozete za kratko vreme povratiti mladalacki i svez izgled uz pomoc specijalnog  instant tretmana sa maticnim celijama.

Još ne koristite našu android aplikaciju? Preuzmite Hit Cena i uživajte u najboljim popustima po hit ceni u Beogradu i Novom Sadu. Za kupovinu preko aplikacije, ocekuju Vas dodatni popusti