// // // //

Hit u svetu - 3D color kose: 2000 rsd ombre ili sombre ili balayage ili senčenje kose (bez blansa i folija) ili pramenovi u 2 boje + GRATIS feniranje na dve lokacije

  • Vrednost:5.000
  • Popust:60%
  • UÅ¡teda:3.000
  • Kupljenih: 24
HitCena na Google Play prodavnici

Preuzmite Hit Cena android aplikaciju i uživajte u najboljim popustima po hit ceni u Beogradu i Novom Sadu. Za kupovinu preko aplikacije, ocekuju Vas dodatni popusti

Preuzmite aplikaciju klikom na logo Google Play prodavnice ili klikom ovde.

NAPOMENE:
 • Ponuda obuhvata: farbanje kose novom tehnikom OMBRE ILI SOMBRE ILI BALAYAGE + GRATIS  feniranje ili SENČENJE KOSE  prirodnim preparatima bez folije i blanša + GRATIS feniranje ili pramenovi u 2 boje + GRATIS  feniranje
 • Jedan kupon važi za jedan tretman!
 • Možete kupiti više kupona.
 • Napomena: Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo Vas da ga otkažete blagovremeno, i zakažete novi, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim.

NA POMENA: Ponudu mozete iskoristiti na dve lokacije: 

ASTRADAS 1 - Omladinskih brigada 7b/3 
Radno vreme: radnim danima 9-21h, vikendom 9-16h 

ASTRADAS 2 - Nehruova 51a/2 (TC KULA)  

Radno vreme salona: pon: 09-16h, uto-sub: 08-20h, ned: 09-16h

 • Nakon evidentirane uplate, kuponi se šalje na email
 • Placeni kuponi su dostupni za štampu sa Vašeg profila, i nalaze se u delu MOJI KUPONI
 • Ako ste uplatu izvršili opštom uplatnicom ili e-bankingom od ponedeljka do cetvrtka, kupon ce biti odobren u naredna 24h
 • Ako ste uplatu izvršili u petak, subotu ili nedelju, kupon ce biti odobren u ponedeljak
 • Svi podaci o partneru se nalaze na kuponu
 • Kupon važi do: 04.11.2022.
 • Nakon isteka roka, kupon nije moguce iskoristiti
EXPRESS KUPON

Svim svojim klijentima omogucavamo hitno dobijanje kupona u toku istog dana i subotom. Nakon rezervaciji kupona dobicete detaljno uputstvo.

Hit u svetu - 3D color kose: 2000 rsd ombre ili sombre ili balayage ili senčenje kose (bez blansa i folija) ili pramenovi u 2 boje + GRATIS feniranje na dve lokacije

Hit u svetu - 3D color kose: 2000 rsd ombre ili sombre ili balayage ili senčenje kose (bez blansa i folija) ili pramenovi u 2 boje + GRATIS feniranje na dve lokacije

Bigpopust u saradnji sa salonom lepote Astradas pripremio je za Vas fantasticne ponude! Postignite prirodan i svež izgled kose uz popularnu tehniku 3d colora kose Ombre ili Sombre ili Balayage ili senčenje kose bez folija i blanša, prirodnim preparatima.

Ponuda obuhvata Ombre pramenove koji se rade tako da njihova nijansa uvek bude nešto svetlija od boje kose kako bi dala efekat osunčanosti. Da bi se postigao prirodni i osunčani efekat, pramenovi se ne rade od korena kose, već samo na polovini, odnosno vrhovima kose i time se postize gradacija boje. Ova tehnika je jako popularna u svetu,a sve vise i kod nas, upravo iz razloga što kosa izgleda prirodno i sveže, a pramenovi su jednostavni za održavanje, jer ih ne treba često obnavljati bojenjem.
Od sredine prema vrhovima kose boja se nanosi prema najsvetlijoj nijansi u nizu tonova. Ombre stil bojenja u kojem je koren kose obojen u tamniju, a vrhovi u svetliju nijansu, izrazito je popularan leti i posle leta jer kosa izgleda kao prirodno posvetljena od sunca.

Najviše se kombinuje smeđa boja izrastka s plavim vrhovima. Ipak, imate mogućnost da se sa frizerom dogovorite i izaberete nijanse u skladu sa svojim željama. Privlačnost ovakvih pramenova je u tome što izgledaju veoma prirodno i što se ne vidi izrastak posle nekog vremena tako da slobodno možete da proredite vaše odlaske frizeru. Nakon ovog tretmana vaša nova frizura će sve ostaviti bez daha, a vi ćete zablistati u punom sjaju.

Za farbanje se koriste farbe poznatih svetskih kuca Revlon i Alfaparf.

Mozete odabrati i ponudu nove tehnike senčenja i izvlačenja pramenova kojom nećete oštetiti svoju kosu. Prilikom tretmana se ne koristi blanš niti folija. Senčenje se radi preparatom na potpuno prirodnoj bazi koja se ne ispira prilikom pranja.
Tretman traje 30 minuta nakon čega ćete na svojoj glavi imati do 6 tonova svetliju kosu u odnosu na podlogu, vašu prirodnu boju.  

Vase je samo da se prepustite strucnim frizerima salona Astradas i Vasa kosa ce biti poput kose poznatih svetskih zvezda.

Nova tehnika senčenja i izvlačenja pramenova kojom nećete oštetiti svoju kosu. Prilikom tretmana se ne koristi blanš niti folija. Senčenje se radi preparatom na potpuno prirodnoj bazi koja se ne ispira prilikom pranja.

Tretman traje 30 minuta nakon čega ćete na svojoj glavi imati do 6 tonova svetliju kosu u odnosu na podlogu, vašu prirodnu boju.

UZIVAJTE U SVOM NOVOM IZGLEDU!!!

 

Još ne koristite našu android aplikaciju? Preuzmite Hit Cena i uživajte u najboljim popustima po hit ceni u Beogradu i Novom Sadu. Za kupovinu preko aplikacije, ocekuju Vas dodatni popusti