// // // //

HIT ponuda - Spa day - dozivite preporod u salonu Astradas 2

  • Vrednost:5.500
  • Popust:73%
  • UÅ¡teda:4.000
  • Kupljenih: 21
HitCena na Google Play prodavnici

Preuzmite Hit Cena android aplikaciju i uživajte u najboljim popustima po hit ceni u Beogradu i Novom Sadu. Za kupovinu preko aplikacije, ocekuju Vas dodatni popusti

Preuzmite aplikaciju klikom na logo Google Play prodavnice ili klikom ovde.

NAPOMENE:

·         Ponuda obuhvata SPA day paket u koji ulaze (spa manikir, spa pedikir, tretman lica organskim maskama i relax masazu sa aromaticnim gelovima)  

·         Jedan kupon važi za jednu osobu.       

·         Jedna osoba moze kupiti vise vaucera za sebe ili na poklon.      

·         Obavezno zakazivanje        

·         Radno vreme salona: ponedeljak od 09-16h, utorak-sub 08-20h nedelja od 08-16h 

 • Nakon evidentirane uplate, kuponi se šalje na email
 • Placeni kuponi su dostupni za štampu sa Vašeg profila, i nalaze se u delu MOJI KUPONI
 • Ako ste uplatu izvršili opštom uplatnicom ili e-bankingom od ponedeljka do cetvrtka, kupon ce biti odobren u naredna 24h
 • Ako ste uplatu izvršili u petak, subotu ili nedelju, kupon ce biti odobren u ponedeljak
 • Svi podaci o partneru se nalaze na kuponu
 • Kupon važi do: 16.09.2022.
 • Nakon isteka roka, kupon nije moguce iskoristiti
EXPRESS KUPON

Svim svojim klijentima omogucavamo hitno dobijanje kupona u toku istog dana i subotom. Nakon rezervaciji kupona dobicete detaljno uputstvo.

HIT ponuda - Spa day - dozivite preporod u salonu Astradas 2

HIT ponuda - Spa day - dozivite preporod u salonu Astradas 2

Uz sav napor, stres i gužvu koje Vaš svakodnevni život podrazumeva, potreban Vam je mirni kutak gde ćete vratiti ravnotežu i uživati u potpunoj relaksaciji. 

Opuštanje, relaksacija, mir, bekstvo od svakodnevice su najbolji način da se Vaše telo i duh preporode!

Spa paket u salonu lepote Astradas 2 obuhvata:

 

1) Spa pedikir

Negovana i lepa stopala danas nisu luksuz, vec potreba i sastavni deo uredne i negovane žene i muškarca. Ne samo da je važno da Vam stopala izgledaju lepo, vec je isto tako bitno i da budu zdrava i negovana.

2) Spa manikir

Imati negovane i moderno nalakirane nokte je podjednako važno kao imati dobru torbu ili zapanjujuci komad nakita. Strucnjaci preporucuju najbolje nijanse za predstojece dane. Uskladite boje sa odevnom kombinacijom i izaberite odgovarajuci dezen.

Oblik noktiju je važan deo manikira i utisak koji Vaša ruka ostavlja na okolinu. Neki oblici su prakticniji od drugih. Ima i onih koji odgovaraju samo pojedinim dužinama prstiju. Pre nego što izaberete oblik nokta, proucite svoje ruke i prste.

3) Tretman lica organskim maskama

Vašem licu treba svežina? Onda je za Vas ovo prava milina... 

Uzavisnosti od toga da li je koža masna, suva, mešovita, dehidrirana, osetljiva, mlada ili stara, razvijen je čitav niz bioloških tretmana koji omogućavaju koži da se izbori sa spoljašnjim štetnim uticajuma, stresom i starenjem. Biološki tretman se preporučuje posebno u hladnim, zimskim danima.

Preparati koji se nanose na bazi algi, bilja, minerala i vitamina prodiru do najdubljih slojeva kože i tako vraćaju elastičnost, smiruju umornu kožu i dovode do svežijeg izgleda.

4) Relax masazu sa bademovim ili pomorandzinim ili cokoladnim ili arganovim gelom 

Masaža može imati neverojatan učinak na celo telo. Zagrevaju se i omekšavaju tkiva, ubrzava izbacivanje otpadnih materija iz organizma, smanjuju se potkožne masnoće i poboljšava cirkulacija, a odlična je i za rešavanje stresa od kojega patimo gotovo svi. Prepustite se dubokoj relaksaciji u ugodnom ambijentu salona lepote Astradas 2, koji odiše mirnoćom i skladom.  Masaža se izvodi u mirnom i opuštajućem ambijentu. Odabirom najkvalitetnijih ulja i esencija, edukovane maserke opustiće vaše telo, ukloniti stres, glavobolju i nahraniti vaše telo i kožu. Isprobajte jednu od najboljih i najdelotvorijih tehnika za telesno i duhovno rasterećenje i duboku relaksaciju – masažu. U ponudi su Vam sledece vrste aromatizovanih gelova za masazu: badem, cokolada, pomorandza i argan. 

Još ne koristite našu android aplikaciju? Preuzmite Hit Cena i uživajte u najboljim popustima po hit ceni u Beogradu i Novom Sadu. Za kupovinu preko aplikacije, ocekuju Vas dodatni popusti