// // // //

HIT-CELLULIT VIP tretman sagorevanja masnih naslaga i celulita ILI SLIM&LIFT tretman za mrsavljenje i zatezanje + UZ koktel serumi + anticelulit masaza (na dve lokacije)

  • Vrednost:3.000
  • Popust:58%
  • UÅ¡teda:1.750
  • Kupljenih: 4
HitCena na Google Play prodavnici

Preuzmite Hit Cena android aplikaciju i uživajte u najboljim popustima po hit ceni u Beogradu i Novom Sadu. Za kupovinu preko aplikacije, ocekuju Vas dodatni popusti

Preuzmite aplikaciju klikom na logo Google Play prodavnice ili klikom ovde.

NAPOMENE:

Ponuda obuhvata: CELLULIT VIP tretman sagorevanja masnih naslaga i celulita ILI SLIM&LIFT tretman za mrsavljenje i zatezanje + UZ koktel serumi + anticelulit masaza (na dve lokacije)

Jedan vaucer vazi za jednu osobu i navedeni tretman.

Mozete kupiti vise vaucera za sebe ili na poklon

 • Nakon evidentirane uplate, kuponi se šalje na email
 • Placeni kuponi su dostupni za štampu sa Vašeg profila, i nalaze se u delu MOJI KUPONI
 • Ako ste uplatu izvršili opštom uplatnicom ili e-bankingom od ponedeljka do cetvrtka, kupon ce biti odobren u naredna 24h
 • Ako ste uplatu izvršili u petak, subotu ili nedelju, kupon ce biti odobren u ponedeljak
 • Svi podaci o partneru se nalaze na kuponu
 • Kupon važi do: 16.10.2021.
 • Nakon isteka roka, kupon nije moguce iskoristiti
EXPRESS KUPON

Svim svojim klijentima omogucavamo hitno dobijanje kupona u toku istog dana i subotom. Nakon rezervaciji kupona dobicete detaljno uputstvo.

HIT-CELLULIT VIP tretman sagorevanja masnih naslaga i celulita ILI SLIM&LIFT tretman za mrsavljenje i zatezanje + UZ koktel serumi + anticelulit masaza (na dve lokacije)

HIT-CELLULIT VIP tretman sagorevanja masnih naslaga i celulita ILI SLIM&LIFT tretman za mrsavljenje i zatezanje + UZ koktel serumi + anticelulit masaza (na dve lokacije)

CELLULIT  VIP visoko precizan tretman preoblikovanja, koji se bori sa dubinskom masnoćom i izglađuje površinu celulita. Ovo je novi ŠOK TRETMAN sa “ULTRAZVUČNIM EFEKTOM” a njegov nastanak je inspirisan praksom razbijanja masnih ćelija koja se koristi u estetskoj medicini u borbi protiv viška masti i celulita. Ovaj efekat se dobija dejstvom  „pokretačkog“ fito-kompleksa, koji je sposoban da razbije veze odgovorne za formiranje grupa masnih ćelija i njihovo skladištenje ispod kože.

              Tretman omogućava mršavljenje u tri metode:

 • Razdvajanje masnih ćelija;
 • Sagorevanje oslobođenih masnih kiselina;
 • Drenaža otpadnih materija;

Tretman podrazumeva:

 

·         Piling nogu zrncima kafe

·         UZ ubacivanje koktel seruma zelenog caja i kofeina ili lifting seruma i Q10 seruma

·         Umasiravanje special gela za mrsavljenje

·         Anticelulit masaza (30 min)

Preporucljivo odraditi seriju od 6-10 tretmana u razmacima od po jedan dan radi postizanja maksimalnih rezultata. Broj tretmana zavisi od kolicine masnih naslaga koja se razgradjuje, kao I od dubine i tvrdoce celulita. O tome ce Vam savet dati iskusni kozmeticari Salona lepote Astradas i uciniti sve da Vase zelje pretvore u stvarnost.

NAPOMENA:

NA UPLACENIH 6 TRETMANA - 1 TRETMAN  GRATIS

NA UPLACENIH 10 TRETMANA - 2 TRETMANA  GRATIS

EFEKTI TRETMANA:

·         SPECIAL GEL ZA MRSAVLJENJE: Podstiče sagorevanje masnih naslaga zahvaljujući prisustvu kofeina, karnitina, i biljnih ekstrakata. Može se koristiti i za masažu. Pogodan je za kućnu negu ali i za primenu sa aparatima za elektrostimulaciju, ultrazvuk, i drugim, koji se koriste za mršavljenje i razgradnju celulita u salonima.

·         Q10 SERUM: Astrigentni serum za izrazitu hidrataciju, zatezanje, tonifikaciju i prevenciju starenja kože. Sadrži sfere sa koenzimom Q10, pantenol, biljne ekstrakte (krastavac, breza, kesen, aloja) i ekstrakte algi.

·         LIFTING SERUM: Bioaktivni lifting koncentrat namenjen postizanju vidnih rezultata za kratko vreme i kao dopuna standardnoj nezi zrele kože. Liposomska suspenzija sadrži koncentrate petida, amino kiselina, vitamina A, E i pantenola.

·         ZELENI CAJ SERUM: Zeleni čaj ima  izrazito antioksidativno , lipolitičko i diuretičko delovanje,  pa se preporučuje za negu umorne kože pod stresom, izložene nepovoljnim spoljnim faktorima, kao i za anticelulit tretmane i razgradnju masnih naslaga.

KOFEIN SERUM: Osnovna uloga kofeina je blokiranje receptora adenozina. Takođe, inhibira enzim fosfodiesterazu i na taj način sprečava hidrolizu cAMP. Njegova uloga nije lokalna, već sistemska. Omogućava razgradnju masti zarobljenih u adipocitima, zateže i tonira kožu. Pošto deluje i kao diuretik, zaustavlja zadržavanje vode u potkožnom tkivu, što dodatno doprinosi saniranju celulita.

Još ne koristite našu android aplikaciju? Preuzmite Hit Cena i uživajte u najboljim popustima po hit ceni u Beogradu i Novom Sadu. Za kupovinu preko aplikacije, ocekuju Vas dodatni popusti