// // // //

800 rsd za relax masazu + refleksologiju

  • Vrednost:1.600
  • Popust:50%
  • UÅ¡teda:800
  • Kupljenih: 14
HitCena na Google Play prodavnici

Preuzmite Hit Cena android aplikaciju i uživajte u najboljim popustima po hit ceni u Beogradu i Novom Sadu. Za kupovinu preko aplikacije, ocekuju Vas dodatni popusti

Preuzmite aplikaciju klikom na logo Google Play prodavnice ili klikom ovde.

NAPOMENE:

·         Ponuda obuhvata relax masazu + refleksologiju

·         Trajanje tretmana: relax masaza 30 min + refleksologija 15min . 

·         Jedan kupon važi za jednu osobu.  

·         Jedna osoba moze kupiti vise vaucera za sebe ili na poklon.  

·         Obavezno zakazivanje   

·         Radno vreme salona: ponedeljak od 09-16h, utorak-sub 08-20h nedelja od 08-16h   

·         Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo Vas da ga otkažete blagovremeno, i zakažete novi, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim. 

 • Nakon evidentirane uplate, kuponi se šalje na email
 • Placeni kuponi su dostupni za štampu sa Vašeg profila, i nalaze se u delu MOJI KUPONI
 • Ako ste uplatu izvršili opštom uplatnicom ili e-bankingom od ponedeljka do cetvrtka, kupon ce biti odobren u naredna 24h
 • Ako ste uplatu izvršili u petak, subotu ili nedelju, kupon ce biti odobren u ponedeljak
 • Svi podaci o partneru se nalaze na kuponu
 • Kupon važi do: 17.10.2021.
 • Nakon isteka roka, kupon nije moguce iskoristiti
EXPRESS KUPON

Svim svojim klijentima omogucavamo hitno dobijanje kupona u toku istog dana i subotom. Nakon rezervaciji kupona dobicete detaljno uputstvo.

800 rsd za relax masazu + refleksologiju

800 rsd za relax masazu + refleksologiju

Ukoliko naporno radite, osećate stalni zamor i stres ovo je ponuda koju ne smete propustiti! 50 minuta relaks ili  masaže celog tela uz refleksologiju stopla iopojni miris eteričnih ulja pomoćiće Vam da se maksimalno opustite, oraspoložite i povratite energiju! Svakom čoveku je potrebno opuštanje i beg od svakodnevnice! Glavobolja, grčevi, nesanica, napetost, sve te tegobe se mogu ublažiti masažom! Dobro izvedena masaža ne prodire samo pod kožu, ona prodire duboko u Vašu dušu stvarajući osećaj ugodnosti i radosti!

Relaks masaža je blaga, prijatna, manuelna masaža kojom se sjedinjavanjem protoka energije, postiže maksimalno opuštanje organizma. Izvodi se isključivo blagim i raznovrsnim masažnim pokretima uz korišćenje morske soli bogate eteričnim uljima kojim se ujedno radi i piling. Otklanja bol, relaksira, a veće mišićne grupe postaju izdržljivije, gipkije i elastičnije. Ova masaža hrani, regeneriše, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu! Stresne situacije i brige iz svakodnevnog života povlače određeni stepen psihičke napetosti na koje svako od nas reaguje drugačije. Najčešći osećaj je nesumnjivo osećaj nelagodnosti, propraćen mišićnom tenzijom, glavoboljom, težinom u nogama i ukočenost u predelu ramena i vrata. To su sve simptomi nepodobni za dobrobit našeg tela. Uz antistres masažu, koja predstavlja spoj različitih manualnih, lagano-sporih tehnika, obogaćenih mešavinom esencijalnih ulja u toplom ambijentu, ova masaža će u Vama sigurno stvoriti osećaj savršenog mira i opuštenosti!

Refleksologija je vrsta masaže za aktiviranje odbrambenih mehanizama za jačanje i očuvanje zdravlja i imuniteta Vašeg organizma! Tehnika refleksologije se sastoji u blagoj i prijatnoj masaži precizno određenih tačaka stopala, te se putem nervnog sistema stimulišu odbrambeni potencijali oslabljenih ili obolelih organa što ojačava imunološki sistem i pomaže u procesu izlečenja bolesti i jačanju zdravlja. Reflekso terapija uspešno deluje kod otklanjanja i ublažavanja zdravstvenih tegoba koje nam donosi savremeni tempo života i stresne situacije. Ova masaža stopala ima za cilj uspostavljanje i održavanje prirodnog optimalnog zdravstvenog stanja organizma, uspešno se smanjuje fizička i psihička napetost, a posledica je opuštanje kompletnog organizma!

Ukoliko teško podnosite svakodnevne gužve i naporne radne dane i želite da bar na trenutak zaboravite sve probleme, usput i da uštedite, dođite i prepustite Vaše telo rukama profesionalnih masera koji imaju sertifikat i dugogodišnje iskustvo.

Još ne koristite našu android aplikaciju? Preuzmite Hit Cena i uživajte u najboljim popustima po hit ceni u Beogradu i Novom Sadu. Za kupovinu preko aplikacije, ocekuju Vas dodatni popusti