// // // //

750 rsd za Japanski manikir + klasican manikir + masaza ruku

  • Vrednost:1.500
  • Popust:50%
  • UÅ¡teda:750
  • Kupljenih: 3
HitCena na Google Play prodavnici

Preuzmite Hit Cena android aplikaciju i uživajte u najboljim popustima po hit ceni u Beogradu i Novom Sadu. Za kupovinu preko aplikacije, ocekuju Vas dodatni popusti

Preuzmite aplikaciju klikom na logo Google Play prodavnice ili klikom ovde.

NAPOMENE:

·         Ponuda obuhvata manikir + japanski manikir + masaza ruku 

·         Jedan kupon važi za jednu osobu.    

·         Jedna osoba moze kupiti vise vaucera za sebe ili na poklon.    

·         Obavezno zakazivanje     

·         Radno vreme salona: ponedeljak od 09-16h, utorak-sub 08-20h nedelja od 08-16h     

 • Nakon evidentirane uplate, kuponi se šalje na email
 • Placeni kuponi su dostupni za štampu sa Vašeg profila, i nalaze se u delu MOJI KUPONI
 • Ako ste uplatu izvršili opštom uplatnicom ili e-bankingom od ponedeljka do cetvrtka, kupon ce biti odobren u naredna 24h
 • Ako ste uplatu izvršili u petak, subotu ili nedelju, kupon ce biti odobren u ponedeljak
 • Svi podaci o partneru se nalaze na kuponu
 • Kupon važi do: 24.12.2021.
 • Nakon isteka roka, kupon nije moguce iskoristiti
EXPRESS KUPON

Svim svojim klijentima omogucavamo hitno dobijanje kupona u toku istog dana i subotom. Nakon rezervaciji kupona dobicete detaljno uputstvo.

750 rsd za Japanski manikir + klasican manikir + masaza ruku

750 rsd za Japanski manikir + klasican manikir + masaza ruku

Ukoliko se sa ljudima susrećete svakodnevno morate voditi računa o vašim noktima. Ljudi sa velikom pažnjom posmatraju ruke svojih sagovornika, bilo da se radi o poslovnom odnosu, bilo da ćaskate sa novim udvaračem. Nega ruku i noktiju više nije samo pitanje estetike, već i zdravlja. Sada ste u prednosti! 

Uz obican manikir koji vam sada nudi  dobijate i  japanski manikir koji nećete dobiti u bilo kom salonu, reč je tretmanu koji predstavlja pravi ritual nege u kojem se primenjuju prirodni preparati koji sadrže ekstrakte morske trave, bambusa i crvenog čaja. U ovom ritualu nege je ponovno oživljena primena pčelinjeg voska, ekstrakta krastavca i praha bisera koji su se pre koristili u kozmetologiji, a kojim se postiže prirodna zaštita, nega i sjaj. Posebna pažnja je posvećena masaži i primeni esencijalnih ulja. Primenom Japanskog manikira stvara se prirodni zaštitni film koji se oseća na dodir i visoki sjaj koji se zadržava i do 10 dana. Zbog savršenog spoja prirodnih elemenata koji se primenjuju, posebno se preporučuje za negu noktiju nakon nadogradnje.

Japanski manikir je tehnika nege i oporavka noktiju koja se u Japanu upotrebljava već hiljadama godina. Ovaj isročnjački tretman je jedinstven po tome što u potpunosti oporavlja oštećene i slabe nokte, što je pogotovo korisno posle gela ili nadogradnje noktiju. Takođe, ovo je prirodan način nege koji obezbeđuje jačanje nokatne ploče, hrani nokte i podstiče rast, pa oni postaju čvrsti, elastični, meki i imaju zdravu boju i prirodan sjaj.


Tretman počinje skraćivanjem i nežnim turpijanjem noktiju, pa se prelazi na piling da bi nokti i zanoktice bile meke i glatke, posle toga se na nokatnu površinu nanosi Ni pasta koja je zasićena morskim peptidima, keratinom i sedefom i sve to se utrljava u nokte specijalnom turpijom koja je napravljena od teleće kože. Ta mineralna pasta popunjava mikroskopske pukotine i oštećenja na nokatnoj ploči.

Posle se na nokte nanosi specijalni prah za poliranje koji sadrži pčelinji vosak, pa su vaši nokti zaštićeni tokom nekoliko sledećih lakiranja i skidanja laka, što znači da su vam nokti u nekoj vrsti zaštitne čaure koja dozvoljava noktu da diše i hrani ga u isto vreme.

Ovaj manikir se završava relaksirajućom masažom šake esencijalnim uljima, koji upotpunjuje ovo orijentalno iskustvo na najbolji način.

Još ne koristite našu android aplikaciju? Preuzmite Hit Cena i uživajte u najboljim popustima po hit ceni u Beogradu i Novom Sadu. Za kupovinu preko aplikacije, ocekuju Vas dodatni popusti