// // // //

3500 rsd za 0,5 kubika POLUTRAJNOG FILERA !!! Punjenje usana ili popunjavanje bora

  • Vrednost:7.000
  • Popust:50%
  • UÅ¡teda:3.500
  • Kupljenih: 26
HitCena na Google Play prodavnici

Preuzmite Hit Cena android aplikaciju i uživajte u najboljim popustima po hit ceni u Beogradu i Novom Sadu. Za kupovinu preko aplikacije, ocekuju Vas dodatni popusti

Preuzmite aplikaciju klikom na logo Google Play prodavnice ili klikom ovde.

NAPOMENE:

·         Ponuda obuhvata: Punjenje usana ili popunjavanje bora - 0,5 kubika polutrajnog filera za 3500 din!

·         Jedan vaučer važi za jednu osobu

·         Jedna osoba može kupiti više vaučera za sebe i na poklon

·          Obavezna je najava unapred

·         Ukoliko morate otkazati zakazani termin obavezno je to učiniti minimum dan ranije ili ce se vaucer smatrati iskoriscenim.

 • Nakon evidentirane uplate, kuponi se šalje na email
 • Placeni kuponi su dostupni za štampu sa Vašeg profila, i nalaze se u delu MOJI KUPONI
 • Ako ste uplatu izvršili opštom uplatnicom ili e-bankingom od ponedeljka do cetvrtka, kupon ce biti odobren u naredna 24h
 • Ako ste uplatu izvršili u petak, subotu ili nedelju, kupon ce biti odobren u ponedeljak
 • Svi podaci o partneru se nalaze na kuponu
 • Kupon važi do: 28.12.2023.
 • Nakon isteka roka, kupon nije moguce iskoristiti
EXPRESS KUPON

Svim svojim klijentima omogucavamo hitno dobijanje kupona u toku istog dana i subotom. Nakon rezervaciji kupona dobicete detaljno uputstvo.

3500 rsd za 0,5 kubika POLUTRAJNOG FILERA !!! Punjenje usana ili popunjavanje bora

3500 rsd za 0,5 kubika POLUTRAJNOG FILERA !!! Punjenje usana ili popunjavanje bora

Mnogo je mogućnosti za korekcije usana u smislu povećanja volumena i reoblikovanja, a naša preporuka je trajna metoda - Sintetski materjal  - Polutrajni filer.

Preparat je visoko polimerizovan što ukazuje na stabilnost njegovih molekula, kao takav on je trajno postojan jer ga odbrambene ćelije organizma ne tretiraju kao strano tkivo. Broj neželjenih reakcija praktično je sveden na minimum. Jednostavan je za upotrebu, estetski rezultati su odmah vidljivi, oporavak je brz, a rezultati  su trajni. Preparat je izuzetno bezbedan i može se primenjivati kod svih, uz posebnu opreznost kod osoba koje su izrazito alergične. Jedini kandidati kod kojih je kontraindikovana primena Bioplimera, a i drugih preparata su pacijenti gde postoji ranica ili virozna promena na usnama (herpes).

Koliko puta ste nekome pozavideli na izgledu lica, usana i genima koji baš kod Vas u familiji ne postoje? Na genetiku ne možemo uticati, ali estetiku našeg lica, jagodica ili usana svakako možemo dovesti do savršenstva. Vreme je da bacite kremice, karmine, sjajeve i razne volumen preparate zbog kojih da se ne lažemo, naša usta ili lice još više pate. Vodimo Vas u Salon lepote Astradas gde će Vam pomoći da svoj izgled dovedete do savršenstva!

Usne su centralna zona na našem licu i često same “govore” o nama  umesto nas. Sve može da bude dopadljivo i seksi na njima... njihova veličina, boja, oblik (srcolika gornja usna ili veća donja usna),  ili provokativni uglovi usana. Prirodne i punije usne izgedaju mladalački, kao što prazne i usahle odaju zrele godine.

Još ne koristite našu android aplikaciju? Preuzmite Hit Cena i uživajte u najboljim popustima po hit ceni u Beogradu i Novom Sadu. Za kupovinu preko aplikacije, ocekuju Vas dodatni popusti