1250 rsd za pravi medicinski pedikir (urasli nokti, kurije oci, zuljevi)

  • Vrednost:2.000
  • Popust:37%
  • UÅ¡teda:750
  • Kupljenih: 8
HitCena na Google Play prodavnici

Preuzmite Hit Cena android aplikaciju i uživajte u najboljim popustima po hit ceni u Beogradu i Novom Sadu. Za kupovinu preko aplikacije, ocekuju Vas dodatni popusti

Preuzmite aplikaciju klikom na logo Google Play prodavnice ili klikom ovde.

NAPOMENE:

·         Ponuda obuhvata pravi medicinski pedikir. 

·         Jedan kupon važi za jednu osobu. 

·         Jedna osoba moze kupiti vise vaucera za sebe ili na poklon. 

·         Obavezno zakazivanje  

·         Radno vreme salona: ponedeljak od 09-16h, utorak-sub 08-20h nedelja od 08-16h  

·         Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo Vas da ga otkažete blagovremeno, i zakažete novi, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim.

 • Nakon evidentirane uplate, kuponi se šalje na email
 • Placeni kuponi su dostupni za štampu sa Vašeg profila, i nalaze se u delu MOJI KUPONI
 • Ako ste uplatu izvršili opštom uplatnicom ili e-bankingom od ponedeljka do cetvrtka, kupon ce biti odobren u naredna 24h
 • Ako ste uplatu izvršili u petak, subotu ili nedelju, kupon ce biti odobren u ponedeljak
 • Svi podaci o partneru se nalaze na kuponu
 • Kupon važi do: 28.12.2020.
 • Nakon isteka roka, kupon nije moguce iskoristiti
EXPRESS KUPON

Svim svojim klijentima omogucavamo hitno dobijanje kupona u toku istog dana i subotom. Nakon rezervaciji kupona dobicete detaljno uputstvo.

1250 rsd za pravi medicinski pedikir (urasli nokti, kurije oci, zuljevi)

1250 rsd za pravi medicinski pedikir (urasli nokti, kurije oci, zuljevi)

Vreme je da častite svoje noge! Ipak, hteli to da priznamo ili ne, uvek smo im na teretu. Tu su za nas kada žurimo, satima stojimo, trčimo... Zbog nas trpe žuljeve, bolne urasle nokte i neprijatne kurje oči. Ukoliko i vi uviđate njihove muke, onda će ih kompletno sređivanje, rešiti svih muka i opustiti na pravi način. Zaslužile su to, zar ne?!
O stopalima najčešće ne razmišljamo, ali nokte i pete na nogama treba redovno održavati ne samo zbog estetskih, već i zbog medicinskih razloga.

Medicinski pedikir  obuhvata (oblikovanje noktiju, zadebljale pete, žuljevi, kurje oko, urasli nokti, poliranje noktiju, sečenje zanoktica, lakiranje, masaža)

Medicinski pedikir izvodi profesionalno osoblje, kvalifikovano za tretiranje medicinskih problema i preventivnu njegu naših stopala. Kvalitetna njega stopala tretira i predupređuje i mogućnost nastanka probleme zadebljane kože, žuljeva, urasle nokte i infekcije povezane sa tim problemima.

Dođite u salon lepote Astradas 2 i prepustite brigu o Vašim stopalima stručnim i iskusnim kozmetičarima kako bi ona bila zdrava, lepa, nežna i meka! Oslonite se na ljubazno i stručno osoblje koje će Vaše tretmane i boravak u ovom salonu učiniti ugodnim i delotvornim.

Još ne koristite našu android aplikaciju? Preuzmite Hit Cena i uživajte u najboljim popustima po hit ceni u Beogradu i Novom Sadu. Za kupovinu preko aplikacije, ocekuju Vas dodatni popusti